🌿طرز تهیه جوانه های مختلف  


ابتدا دانه دلخواه را از ریگ ومواد ناخالص پاک وسپس با آب چندباربشوئید تاازسموم احتمالى وگاز سیلو پاک شود

دانه  را در دوازده الى بیست وچهار ساعت اول درآب خیس کنید ودرجاى خنک قراردهید

شما میتوانید چند تکه ذغال اندازه حبه قند جهت پیشگیرى از قارچ وباکترى دراب  بیندازیدوبعدازاتمام  کار ذغال ازجوانه ها جدا کنید


دربیست وچهار ساعت دوم 

دانه  راابکشى کنید  دریک ابکش ودریک مکان تاریک ودمای معمولی نه گرم زیاد نه سرد غیر قابل تحمل  قرارهیدوهرچند ساعت کمى به ان  اب بپاشید زیر ورو کنید  تا اکسیژن  ورطوبت یکسان به همه دانه ها برسد وریشه دار شود دراین مرحله  دانه  باید رطوبت لازم را داشته باشد

جوانه معمولا 24 ال 48 ساعت به مقدار کافی رشد مینماید .

جهت تهیه سبزه گندم 

درمرحله بعدی   گندم ریشه دار شده را دریک ظرف پهن کنید طوریکه ارتفاع زیادی نداشته باشد یک بندانگشت   ودستمال مرطوب روى ان بیندازید تاجوانه سبز  بزند دراین مرحله ابپاشى نیز لازم است.


مرحله بعدی  اگر میخواهید جوانه را تازه  استفاده کنید جوانه ها در اب سرد بشورید ودریک ظرف در دار گذاشته  ودریخچال قراردهید تا مانع رشد بیشتر ازحد آن بشود 

بهتراست جوانه ها  تا یک هفته مصرف  نمائید

جهت تهیه آرد جوانه گندم 

درصورتیکه بخواهید جوانه گندم  را خشک واسیاب کنید واز آرد ان استفاده کنید جوانه ها رااز هم باز کنید روى پارچه تمیز چلو پنکه قرار دهید وخشک کنید  

البته بهتراست درهواى ازاد و درافتاب تند خشک شود .

https://t.me/isfahanvegans